Матрак 1 - 18 см Двулицев
Ортопедична сърцевина с висока плътност от POLYFLEX . Дебел слой антиалергични силиконизирани влакна.Сваляем калъф с делим цип и високо съдържание на естествени материали,удобен за поддържане на перфектна чистота чрез многократно изпиране.Матракът може да бъде поръчан в нестандартна дебелина, ширина и дължина.
Матрак 2 - 22 см Двулицев
ULTRAFLEX събран с MEMORY за оптимално напасване и равномерно разпределение тежестта на тялото към повърхността на матрака независимо от натиска.Сваляем калъф с делим цип, удобен за поддържане на перфектна чистота чрез многократно изпиране. Матракът може да бъде поръчан в нестандартна дебелина, ширина и дължина.
Матрак 3 - 22 см Двулицев


Дебела двулицева сърцевина от високоеластичен ULTRAFLEX с клетъчна отворена структура, предлагаща оптимална въздухопропускливост и нужната ортопедичност. Добавените допълнително, омекотена пяна и антиалергични силиконизирани влакна в контакт с тялото, придават комфорт независимо от ръст и тегло. Сваляем калъф с дебел цип, удобен за поддържане на перфектна чистота чрез многократно изпиране. Матракът може да бъде поръчан в нестандартни дебелина, ширина и дължина.

Матрак 4 - 22 см. Двулицев


Сърцевина от високоплътен ULTRAFLEX, профилирана от едната страна и подкрепен към нея слой MEMORY. Предлага качество и комфорт според индивидуалните изисквания. Калъф с иновативна дишаща лента и делим цип удобен за поддържане на перфектна чистота чрез многократно изпиране. Матракът може да бъде поръчан в нестандартни дебелина, ширина и дължина.
Матрак 5 - 18 см Двулицев50% ортопедичен и 50% анатомичен вътрешен слой от POLYFLEX пяна предлагаща по твърда или по мека страна в зависимост от желанията. .Сваляем калъф с делим цип, удобен за поддържане на перфектна чистота чрез многократно изпиране. Матракът може да бъде поръчан в нестандартна дебелина, ширина и дължина.